Z-EMAP-CORE microSD karta s mapami EU 47








Hlavné vlastnosti

3D navigačný softvér pre automobily s mapami 47 krajín: západná a východná Európa, Veľká Británia, Turecko, Ukrajina, Rusko a Bielorusko (na 16GB microSDHC karte)
Prémiový balík európskych POI s viac ako 6,5 miliónmi špeciálnych cieľov
Realistické 3D vykreslenie terénu a orientačných bodov, centier miest a odbočiek / zjazdov
Jazda v jazdných pruhoch, režim tunela, automatický 3D zoom na križovatkách a kruhových objazdoch, inteligentný výpočet alternatívnych trás atď.
Hlasové navádzanie TTS
1 rok aktualizáciou máp zdarma
Súčasťou nového navigačného systému ZENEC NextGen je sada máp 47 krajín a databázy, obsahujúca cez 6,5 miliónov bodov záujmu. Vďaka podrobným mapovým podkladom, TMC, automatickému zoomu, asistenta jazdy v jazdných pruhoch a ďalším inteligentným režimom je E> GO CORE dokonale vybaveným pomocníkom na cesty.

Aktualizujte si obsah máp v navigačnom balíčku pohodlne pred svojou ďalšou cestou - po jeden rok zadarmo. Ide o jednoduchú aktualizáciu pomocou PC alebo notebooku a softvéru Toolbox prostredníctvom portálu Naviextras (www.zenec.naviextras.com).

Cestujte po Európe chytro - balíček máp pokrýva 47 krajín: západnú a východnú Európu, Veľkú Britániu, Turecko, Ukrajinu, Rusko a Bielorusko. Vykreslenie terénu a 3D budov je jasné a realistické. Menu a hlasové navádzanie sú dostupné v 28 rôznych jazykoch.
Systém ZENEC NextGen realisticky vykresľuje topografiu terénu, a to vrátane 3D znázornenie budov, orientačných bodov a ďalších významných objektov, ktoré uľahčujú orientáciu na zobrazenej mape.
Funkcia automatického 3D zoomu na križovatkách a kruhových objazdoch automaticky zväčší časti mapy pri príchode na krížení ciest, kde je potrebné detailnejší pohľad. Mierka zoomu je možné manuálne nastaviť priamo na dotykovom displeji.
Navigačný balíček podporuje pre niektoré jazyky hlasové navádzanie TTS (Text-To-Speech): pri navádzaní načítava navigačný systém názvy ulíc a pomáha zachovať orientáciu tým, že počúva iba oznámenia k hlasovému navádzanie.


Návody zabezpečené zo stránky technibook.com


Video k produktu zatial nie je kdispozícii


Dopytový formulár:

Čiarový kód (EAN) : 7612309405764