X-522 multimédia 2DIN








X-522 je 2-DIN DAB + infotainer, ktorý ponúka nielen najmodernejšie zábavné funkcie, ale tiež umožňuje pohodlné a bezpečné použitie smartphonu v aute. USB port na čelnom paneli umožňuje pripojiť smartphone priamo k prístroju X-522 - XZENT potom podporuje technológie Apple CarPlay a Google Android Auto. Telefonujte, používajte Google alebo Apple maps, prehrávanie hudby, posielajte správy - ovládanie infotaineru je vďaka veľkému dotykovému displeju a možnosti využiť Siri alebo hlasového asistenta Google úplne pohodlné.

Dizajn X-522 je optimalizovaný pre jednoduché ovládanie a bezpečné riadenie. V záujme maximálnych možných rozmerov displeja sú ovládacie prvky zredukované na senzorové tlačidlá po ľavej strane prístroja, aby mohol vodič X-522 ovládať aj za jazdy. Veľký dotykový, kapacitný 17,1cm / 6,75 displej vás ohromí svojím jasom, ostrosťou a presnosťou, zatiaľ čo ergonomické užívateľské prostredie zaručuje bezpečné a intuitívne ovládanie za všetkých okolností.

Okrem toho je X-522 moderným zábavným systémom, ktorý sa vyznačuje svojou aktuálnou funkcionalitou. Integrovaný DAB+ tuner zaisťuje čistý digitálny príjem rádia, ale zaboduje u vás i pokročilými komfortnými funkciami: sledovanie služby DAB <> DAB a DAB <> FM, MOT slideshow, DLS text a Comfort Scan. V oblastiach bez vysielania DAB+, citlivý tuner FM RDS poskytuje vynikajúci príjem bežných FM rádiových staníc.

Užívajte si svoje piesne a videá prostredníctvom USB alebo cez váš smartfón: X-522 má na zadnej strane zariadenia druhý USB port na pripojenie USB zariadenia, z ktorého možno prehrávať audio a video súbory najrôznejších formátov.

Bluetooth modul vám umožňuje pohodlné streamovanie hudby cez A2DP a bezproblémové používanie handsfree funkcie na volanie s jednoduchým spravovaním telefónneho zoznamu a rýchlym prístupom k obľúbeným kontaktom.
Okrem integrovaného zosilňovača s výkonom 4 x 40 W je k dispozícii aj grafický 8-pásmový ekvalizér s niekoľkými zvukovými prednastaveniami pre najlepšiu optimalizáciu zvuku vo Vašom vozidle.

2-DIN infotainment:

X-522 je vhodný pre vozidlá s 2-DIN montážnymi otvormi. Jeho displej je navrhnutý tak, aby bol čo najväčší. Užívateľské rozhranie podporuje 7 európskych jazykov.

DAB+ tuner:

Vďaka integrovanému tuneru DAB+ s MOT prezentáciou, DLS-textom, pohodlným prehľadávaním a sledovaním služieb DAB-DAB zabezpečuje X-522 čistý digitálny rádiový príjem. Aktívna DAB anténa je súčasťou balenia.

FM RDS tuner:

S tunerom FM RDS s 18 predvoľbami staníc je optimalizovaný pre najlepší príjem v oblasti EÚ. To zaručuje bezšumový príjem FM rádia aj v oblastiach s slabším signálom.

Kapacitný LCD TFT displej:

Tento dotykový, kapacitný displej s uhlopriečkou 17,1 cm/6,75 môže byť ovládaný podobne ako smartfón a presvedčí Vás svojou odolnou sklenenou povrchovou úpravou a brilantným zobrazením obrázkov a videí.

Apple carPlay:

Apple CarPlay je inteligentnejší, bezpečnejší a zábavnejší spôsob používania iPhonu v aute. S CarPlay môžete vykonávať telefonáty, navigovať, počúvať hudbu a pristupovať k správam pomocou hlasového ovládania Siri.

Google Android AutoTm:

Android Auto bol špeciálne navrhnutý pre používanie Android smartfónov vo vozidlách. S Android Auto môžete používať kompatibilné aplikácie a online služby s intuitívnym ovládaním pomocou dotykového displeja alebo hlasového asistenta OK Google.

Bluetooth modul s podporou A2DP:

Bluetooth modul s podporou A2DP prináša pohodlné telefonovanie a počúvanie hudby vo vozidle. Synchronizuje až 1 000 kontaktov, ponúka vyhľadávanie kontaktov a 12 obľúbených položiek, a umožňuje streamovanie hudby cez Bluetooth s informáciami o skladbe a umelcovi.

Prehrávanie A/V cez USB 2.0:

Port USB 2.0 na prednej časti umožňuje pripojenie smartfónov s Apple CarPlay a Google Android Auto.
Na zadnom paneli je ďalší USB 2.0 port určený na prehrávanie audio a video súborov z USB.

Pripojenie kamery:

X-522 disponuje vstupom pre kamery s CVBS signálom, ktoré sa automaticky spúšťajú pri zaradení spiatočky. Manuálne je možné aktivovať funkciu kamery aj cez ikonu kamery v hlavnom menu.

Rozsiahle nastavenia ekvalizéra:

S 8-pásmovým grafickým ekvalizérom si môžete presne doladiť zvuk podľa charakteristík vášho vozidla alebo podľa vašich preferencií. Okrem toho 6 štandardných zvukových profilov umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie zvuku.

Podsvietenie tlačidiel:

Farba podsvietenia tlačidiel zariadenia X-522 môže byť nastavená na červenú alebo bielu, čo zabezpečuje dobré zladenie s podsvietením palubnej dosky alebo prístrojovej dosky širokej škály vozidiel.

IR-In pre externé rozhrania CAN/Stalk:

X-522 obsahuje port IR-In, ktorý umožňuje pripojenie externých rozhraní CAN alebo SWC. Tento vstup umožňuje integrovať funkcie vozidla, ako sú tlačidlá na multifunkčnom volante, pomocou adaptérov, ktoré sú k dispozícii samostatne.

Hlavné funkcie:

• 2-DIN DAB+ infotainer
• DAB+ tuner s funkciou Service Following, MOT slideshow, Comfort Scan, DLS-text a 12 V napájaním pre aktívnu DAB anténu
• Kapacitný, dotykový 6,75 ”/ 17,1 cm 16: 9 LCD-TFT displej
• Apple CarPlay
• Google Android AutoTM
• Grafické užívateľské rozhranie podporujúce 7 jazykov EÚ
• Bi-color podsvietenie klávesov červené / biele
• Aktívna DAB+ anténa na čelné sklo dodávaná s balíkom.

BLUETOOTH:

• Bluetooth modul s funkciou hands-free
• Import 1 000 záznamov kontaktných osôb s 3 telefónnymi číslami každý
• Menu rýchleho vytáčania pre 12 obľúbených kontaktov
• Externý Bluetooth mikrofón.

MULTIMÉDIA + AUDIO:

• FM RDS rádio s 18 predvoľbami staníc
• USB 2.0 port na prednom paneli zariadenia pre Apple CarPlay a Google Android Auto
• USB 2.0 port na zadnej strane zariadenia pre prehrávanie médií z externých pamäťových zariadení, podpora prehrávania súborov vo formátoch MPEG1/2, XviD, MP3, WAV, AIFF, FLAC, AAC, MPEG4
• A2DP BT-music streamovanie s AVRCP 1.0
• 8-pásmový grafický ekvalizér s 6 štandardnými zvukovými profilmi
• 4 x 40 wattový zosilňovač.

Pripojenia:

• 1 x USB 2.0 port na prednom paneli zariadenia, 1 A nabíjacia sila pre Android Smartfóny, 2.1 A pre Apple iPhony
• 1 x USB 2.0 mediálny port na zadnej strane zariadenia pre prehrávanie médií z externých pamäťových zariadení
• 4.2 RCA audio linky pre-out
• 1 x RCA video vstup pre RVC systém, s automatickou prepínačovou funkciou (CVBS)
• 1 x RCA video výstup (CVBS, NTSC)
• 1 x RCA A/V vstup s automatickým prepínaním NTSC/PAL (CVBS, auto NTSC/PAL)
• 1 x IR-In vstup pre externé rozhranie CAN/SWC.


Návody zabezpečené zo stránky technibook.com


Video k produktu zatial nie je kdispozícii


Dopytový formulár:

Čiarový kód (EAN) : 7612309405757